Algemene voorwaarden verblijf Conferentiecentrum

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op reserveringen voor verblijf in onze accommodatie.
Verblijf je bij ons in het kader van een open training van het Balkon, dan gelden andere voorwaarden: onze algemene voorwaarden open programma's

Uniforme Voorwaarden Horeca
Op je reservering zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Onderstaand geven wij je inzage in de annuleringsregeling uit de UVH die wij hanteren, aangevuld met enkele specifieke voorwaarden van het Balkon. 

Je verblijf reserveren
Je kunt je reservering telefonisch of schriftelijk aan ons doorgeven. Je ontvangt per email of post een bevestiging van je reservering. Graag ontvangen wij een exemplaar ondertekend retour. Je reservering is vastgelegd na ontvangst door ons van dit getekende exemplaar. 

In geval van annulering van de reservering
Het kan gebeuren dat je, om welke reden dan ook, je verblijf bij ons wilt annuleren of dat er deelnemers afzeggen. Zodra je dat weet verzoeken wij je ons dat schriftelijk te melden. Afhankelijk van de termijn waarbinnen je annuleert hebben wij al kosten gemaakt en is het moeilijk om de gereserveerde ruimte nog aan anderen te verhuren. Daarom werken we met de volgende annuleringsregeling:

•  Als je je verblijf meer dan 4 maanden ( 16 weken) voor de eerste dag van je verblijf annuleert, ben je het Balkon niets verschuldigd.  
•  Als je meer dan 3 maanden (12 weken) voor de eerste dag van je verblijf annuleert ben je het Balkon 10% van het overeengekomen bedrag (= het volledige arrangement voor het gereserveerde aantal deelnemers) verschuldigd.  
•  Als je meer dan 2 maanden (8 weken) voor de eerste dag van je verblijf annuleert ben je het Balkon 15% van het overeengekomen bedrag verschuldigd.  
•  Als je meer dan 1 maand (4 weken) voor de eerste dag van je verblijf annuleert ben je het Balkon 35% van het overeengekomen bedrag verschuldigd.  
•  Als je meer dan 14 dagen voor de eerste dag van je verblijf annuleert ben je het Balkon 60% van het overeengekomen bedrag verschuldigd. 
•  Als je meer dan 7 dagen voor de eerste dag van je verblijf annuleert ben je het Balkon 85% van het overeengekomen bedrag verschuldigd.  
•  Bij annulering 7 dagen of minder voor de eerste dag van je verblijf ben je het Balkon 100% van het overeengekomen bedrag verschuldigd.  
 
Deze regeling geldt ook voor het geval er minder personen deelnemen dan het overeengekomen aantal op de reservering. De annuleringskosten gelden in dat geval de arrangementskosten per afgemelde deelnemer volgens bovenstaand tijdschema. Bij latere aankomst of eerder vertrek (van de gehele groep of van individuele deelnemers) dan op de overeengekomen data van verblijf, kunnen we je helaas geen geld teruggeven.

Werken met specifieke materialen en methoden
Indien je in je groep wilt werken met bijvoorbeeld verf, klei, massage-olie, water e.d. en/of kaarsen, waxinelichtjes e.d. wilt gebruiken, verzoeken wij je daarover vooraf met ons te overleggen.

Heb je vragen over deze regelingen, neem dan gerust contact met ons op. 

  
René Meijer 
Judith Budde 
directie het Balkon 


Terug naar overzicht
 
 


Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

Het Balkon staat al jaren in mijn top 3! Het is een prachtige plek. Gastvrijheid is voor mij het sleutelwoord. Dat belichamen de Balkonmedewerkers bij alles wat ze doen. De sfeer van de plek is ongeëvenaard, een combinatie van soberheid en...

Over ons conferentiecentrum

Piet en Marry Weisfelt

Weisfelt en partners opleiders

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze bedrijfstrainingen

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach