Onze trainers

Het eerste gesprek over een opdracht vindt plaats met onze vaste trainers, Judith Budde en/of René Meijer. Afhankelijk van je vraag en het onderwerp van de training bepalen welke trainers wij inzetten. Wij werken uitsluitend met ervaren seniortrainers. Naast onze allround trainingservaring is ieder van ons gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. We werken ook samen met professionele trainingsacteurs en gastsprekers die hun sporen in de praktijk verdiend hebben..

 

Judith Budde

Drs. Judith Budde (1963) is sinds ruim 25 jaar werkzaam als opleider, trainer en coach. “Ik ben gefascineerd door de ontwikkeling van mensen in organisaties en vind voldoening in het begeleiden van mensen en teams naar meer resultaat, openheid en verbondenheid. Ik publiceer en spreek over het werken met Voice Dialogue & de Psychologie van de Ikken, over de moed om jezelf te zijn en je kwaliteiten te benutten. Ik werk hiermee in management- & teamtrainingen en coach managers & professionals. Het gaat daarin steeds over gedrag en over de achtergronden van dat gedrag. Mensen omschrijven mij als daadkrachtig, helder, speels, warm en scherp.’ Lees meer over haar achtergrond.

 

 

 

 

 

 


René Meijer

Drs. René Meijer (1956) is psycholoog, trainer en coach met meer dan 30 jaar werkervaring.
“Ik ben geboeid door de vraag: Waarom doen we zoals we doen en hoe kan het leuker en effectiever? Communicatie en samenwerking lijken eenvoudig, omdat we dagelijks met elkaar overleggen, vergaderen, praten en luisteren. Deze eenvoud is echter bedrieglijk. In de praktijk is het een groot wonder dat we elkaar verstaan en begrijpen. Het ligt meer voor de hand dat we communicatieve misverstanden en samenwerkingsproblemen hebben. Sommigen vinden dat ik daarmee een pessimistische visie uitdraag. Het is eerder omgekeerd. Omdat ik ervan uitga dat communicatie en samenwerking wel mis moeten lopen, ben ik altijd weer verbaasd en blij als het in de praktijk toch af en toe blijkt te lukken. Gelukte communicatie, gelukte samenwerking is een moment van geluk”. Lees meer over zijn achtergrond. 

 


 

 
 
 


Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica en teamcoaching

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze begeleiding van teams

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach