Onze werkwijze

Intakegesprek

Wij komen vooraf altijd langs voor een persoonlijk intakegesprek met de opdrachtgever. In dit gesprek vragen we je de oren van het hoofd: over de achtergrond van de vraag, de situatie in de organisatie, de teamleden waar het om gaat, de doelen van de training, de verwachtingen t.a.v. ons als trainers enz.
We bespreken graag de randvoorwaarden voor het slagen van de training. En de transfer van de training  naar de dagelijkse praktijk, zodat de ervaring in de training beklijft 
Afhankelijk van de opdracht willen we ook de individuele teamleden ontmoeten in korte gesprekken van ca. 3 kwartier. Hiermee kunnen we vertrouwen opbouwen, krijgen we goed zicht op wat er speelt en wat de verwachtingen/leerwensen zijn.

Uitdagende leeromgeving

In onze trainingen zorgen wij voor een veilige en uitdagende leeromgeving.
Veiligheid is van belang om te zorgen dat iedereen zich zo vrij mogelijk voelt om te oefenen of te zeggen wat er speelt in het team. Onze constructieve en lichtvoetige stijl van werken helpt bij het scheppen van zo’n sfeer. 
Uitdaging is belangrijk om een stap verder te durven gaan dan wat men gewend is om te doen. 

Toepassing op de werkplek

Wat professionals leren in een training moeten ze kunnen toepassen op de werkplek.
Vandaar dat wij verschillende methoden hebben om te zorgen  dat het geleerde beklijft in de (hectiek van) dagelijkse praktijk.


 
 
 
 


Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica en teamcoaching

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over 'Lastige' lieden in coaching: cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze begeleiding van teams

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach