Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is geschikt als je vragen hebt over je kwaliteiten en de richting van je carrière. En ook als je een tijdje uit de running bent geweest en ondersteuning wilt bij je reïntegratie. 

Werk dat energie geeft

Werk dat ons voldoening geeft levert ook energie op. Als onze baan meer energie kost dan oplevert, moeten we bij onszelf te rade gaan. In onze coaching onderzoeken we met jou waar jij energie van krijgt en wat jou voldoening geeft. Daarbij werken we niet met tests, assessments of andere meetinstrumenten. Wel helpen we je, aan de hand van je werk- en levenslijn, te ontdekken waar jouw kracht en kwaliteiten liggen. Met Voice Dialogue kun je onderzoeken welke kanten meer in jouw werkende leven aan bod willen komen.

Je spoor vinden

In ieders loopbaan kan op een gegeven moment de vraag opkomen: vind ik het nog wel leuk? Maar ook: past dit werk nog wel bij mij? Hoe wil ik me verder ontwikkelen? Als je een tijdje uit het werk bent geweest, kan opstarten lastig zijn. Je zelfvertrouwen kan een knauw hebben gekregen, maar ook kan je besloten hebben: ‘Zoals het was, zo wil ik het niet meer’. Je bent niet meer de oude, en dat is soms gelukkig maar. Maar je zoekt wellicht wel een nieuw evenwicht en wilt andere kanten van jezelf meer aan bod laten komen. We onderzoeken met je wat je niet meer wilt en wat je wel wilt. En hoe je opnieuw plezier in het werk kunt vinden rekening houdend met jouw behoeften en grenzen.


 


Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica en teamcoaching

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze begeleiding van teams

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach