Het huis

Comfortabel verblijf op een historische plek

Het Balkon is gevestigd in een gerenoveerd klooster in het Twentse plaatsje Vasse, aan de rand van een uniek natuurgebied. Deze prettige, landelijke omgeving maakt ons centrum een ideale plek voor een zakelijk verblijf. Comfortabel en ongedwongen is ons devies. De persoonlijke sfeer en warme inrichting van ons centrum creëren de juiste randvoorwaarden voor een aangenaam zakelijk verblijf: voor leren en ontspannen, inspiratie en reflectie, ontmoeting en uitwisseling. 

Het Balkon beschikt over twee sfeervolle zalen, een uitgebreide vakbibliotheek, een stilte- en meditatieruimte, draadloos internet, computer- en internetfaciliteiten, een prachtige binnentuin en kruidentuin. Je kunt een zaal huren voor een enkele dag of middag, maar ook voor een meerdaags verblijf met overnachting. Ons dorp Vasse, ligt in het hart van Twente, waar het ook heerlijk wandelen is. Een verblijf bij ons is daarom ook altijd een beetje ‘vakantie in Vasse’. 

Voor de inrichting van het huis hebben we nauw samengewerkt met kunstenares Corine van der Werf van La Tinta Design
Zij heeft prachtige muurdecoraties gemaakt en lampen en kunst. Mede door haar hand is het een sfeervolle plek geworden.   
 

 Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

Het Balkon staat al jaren in mijn top 3! Het is een prachtige plek. Gastvrijheid is voor mij het sleutelwoord. Dat belichamen de Balkonmedewerkers bij alles wat ze doen. De sfeer van de plek is ongeëvenaard, een combinatie van soberheid en...

Over ons conferentiecentrum

Piet en Marry Weisfelt

Weisfelt en partners opleiders

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze bedrijfstrainingen

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach