Ons adres:

het Balkon
Hooidijk 15
7661 RA Vasse
T. 0541 - 518194
E. info@hetbalkon.nl

 

Route naar het Balkon

Ons centrum ligt in Twente, een prachtig gebied in het oosten van Nederland. Voor velen niet naast de deur. Wie bij ons geweest is weet waarom het de reis meer dan waard is!

 

Per auto vanuit het westen en zuiden

De snelste route loopt via Almelo
Neem de A1 richting Deventer/Hengelo/Enschede. Bij het knooppunt Azelo de A35 nemen richting Almelo. Neem op de A35 de eerste afslag Almelo/Ootmarsum. Volg daarna eerst de borden richting Ootmarsum, tot je (net voorbij Mariaparochie) het eerste bord richting Tubbergen tegenkomt. Volg dan Tubbergen.  Vlak voor Tubbergen op een kruispunt met stoplichten linksaf richting Geesteren (Vasse staat hier niet aangegeven) en bij het volgende kruispunt rechtsaf richting Vasse. Verder de borden richting Vasse volgen. In Vasse ga je ná de kerk rechtsaf, de Hooidijk in. Zie verder * hieronder.

De mooiste route loopt via Ootmarsum (5 minuten langer)
Neem de A1 richting Deventer/Hengelo/Enschede. Bij het knooppunt Azelo vervolgt u de A1 richting Borne/Oldenzaal/ Hengelo/Enschede. Volg de A1 richting Oldenzaal en neem daarna afslag 32 richting Oldenzaal/Ootmarsum. Volg Ootmarsum. In Ootmarsum volg je de borden Vasse (Ootmarsum – Vasse is ca. 6 kilometer). In Vasse ga je vóór de kerk rechtsaf, de Hooidijk in. Zie verder * hieronder.

Per auto vanuit het noorden

Vanuit de richting Lelystad/Zwolle/Leeuwarden: op de A28 neemt u afslag 30 richting Ommen (N 340). Neem voorbij Ommen de afslag richting Vriezenveen (N 36). In Vriezenveen afslaan richting Geesteren (N 748). Bij de viersprong in Geesteren gaat u linksaf, richting Tubbergen. Daarna volg je de borden richting Vasse. In Vasse direct voorbij de kerk linksaf, de Hooidijk in. Zie verder * hieronder.
 
Vanuit de richting Assen/Groningen: neem op de A28 bij Hoogeveen de afslag richting Ommen (N 48). In Ommen linksaf, de N34 richting Hardenberg. Volg na een aantal kilometers de borden Vriezenveen (rechtsaf, de N 36).
In Vriezenveen afslaan richting Geesteren (N 748). Volg in Geesteren de borden richting Tubbergen en daarna richting Vasse. In Vasse direct voorbij de kerk linksaf, de Hooidijk in. Zie verder * hieronder.
 
* Na 50 meter ligt links het Balkon. De parkeerplaats ligt achter het Balkon. Je neemt het pad links van het pand. Volg bordje Kruidentuin. Rijd langzaam, want het is een fiets- en wandelpad. Loop terug over het pad naar de entree aan de voorzijde (aan de Hooidijk).

Openbaar vervoer

Neem de trein naar Almelo.

  • Busverbinding: Bus 64 van Almelo naar Vasse, reistijd 30 minuten. Voor dienstregeling zie: www.9292ov.nl of www.twents.nl. De bus stopt in Vasse tegenover de kerk. Steek de straat over, ga voorbij de kerk en de pastorie linksaf. Dat is de Hooidijk. Na 50 meter ligt links het Balkon. De hoofdingang ligt aan de voorzijde aan de Hooidijk.
  • ​Taxi vanaf station Almelo: bel met Almelo Taxicentrale: 0546-853030.
  • Regiotaxi Twente vanaf station Almelo: vanaf station Almelo rijdt er tussen 06.30 's ochtends en 01.00 uur 's nachts (vrijdag t/m zondag tot 02.00 uur) een goedkope regiotaxi naar Vasse.
    Minimaal een uur van te voren bellen met 0900 - 1814. Je deelt de taxi met andere reizigers. Zie ook www.regiotaxitwente.nl.
  • Smartcab vanaf station Almelo: bel met Smartcab: 088-4607090 of plan een rit op www.smartcab.nl. Deze voordelige gele taxi moet je minimaal een half uur van te voren boeken. Maximaal 3 personen. Er geldt een starttarief van € 2,80 en daarna betaal je € 1,- per kilometer. 

Per vliegtuig

Vasse is bereikbaar vanaf de volgende luchthavens:
Luchthaven Münster in Duitsland
Schiphol Airport - Amsterdam
Luchthaven Dortmund - Duitsland


Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

Het Balkon staat al jaren in mijn top 3! Het is een prachtige plek. Gastvrijheid is voor mij het sleutelwoord. Dat belichamen de Balkonmedewerkers bij alles wat ze doen. De sfeer van de plek is ongeëvenaard, een combinatie van soberheid en...

Over ons conferentiecentrum

Piet en Marry Weisfelt

Weisfelt en partners opleiders

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze bedrijfstrainingen

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach