Opleidingscentrum het Balkon
Oudewand 39B
7201 LK Zutphen
T. 0575-743709
E. info@hetbalkon.nl

Per trein:
Het is 5 minuten lopen vanaf Centraal Station Zutphen.
Loop aan de centrumkant het station uit, steek bij de voetgangersstoplichten de straat over en loop rechtdoor de Stationsstraat in. Bij het pand van C&A ga je linksaf (de Overwelving). Loop door tot Manders Computers & Electronica en steek daar rechts de weg over. Aan de overkant van de straat ga je meteen schuin naar links de Oudewand in.
Loop de straat in tot je aan je linkerhand een groot ommuurd kerkachtig gebouw ziet, met de winkel Le Rideau. Daar vind je de Oudewand 39B. Op maandag zit het toegangshek soms dicht omdat Le Rideau dan gesloten is. Druk dan op de bel van 39B die rechts van het toegangshek zit. Wij doen het toegangshek dan open. Loop door naar de linker deur en bel aan bij 39B  (rechts zit Le Rideau). Let op: de deur gaat automatisch open. Als je de zoemer hoort, de deur direct naar je toe trekken.

Per auto en parkeren

De dichtstbijzijnde parkeerplaats (1 minuut lopen) is de betaalde parkeerplaats op het Hagenpoortplein. Het is betaald parkeren van ma t/m za tussen 08.00 en 18.00 en op vrijdag tot 21.00 uur. De overige uren is het gratis. Je mag er in de betaalde uren max. 2 uur staan. Loop na het parkeren de Komsteeg in. Die steeg komt uit op de Oude Wand. Nummer 39B bevindt zich in het grote ommuurde gebouw links op de hoek. Daar zit ook winkel Le Rideau. Op maandag zit het toegangshek soms dicht omdat Le Rideau dan gesloten is. Druk dan op de bel van 39B die rechts van het toegangshek zit. Wij doen het toegangshek dan open. Loop door naar de linker deur en bel aan bij 39B  (rechts zit Le Rideau). Let op: de deur gaat automatisch open. Als je de zoemer hoort, de deur direct naar je toe trekken.

Is er geen parkeerplaats op het Hagenpoortplein of wil je langer dan 2 uur parkeren?
Rij dan even terug de Berkelsingel op en neem de eerste straat links, de Isendoornstraat. Daar kun je lang parkeren. Het is van ma t/m za betaald tussen 08.00 en 18.00 en op vrijdag tot 21.00 uur. De overige uren is het gratis. Vanaf deze parkeerplaats is het een paar minuten lopen naar de Oude Wand 39B. Loop terug naar de Berkelsingel, sla rechtsaf en loop tussen de oude resten van de stadsmuur door. Neem dan de tweede straat links (de Komsteeg). Zie verder hierboven.

Gratis en onbeperkt parkeren kan aan de Coehoornsingel (ca. 5 minuten lopen).
Loop na het parkeren rechtsaf de Berkelsingel in. Loop die straat uit tot je tussen de oude stadsmuren doorloopt. Sla linksaf de Komsteeg in. Die steeg komt uit op de Oudewand. Nummer 39B bevindt zich in het grote ommuurde gebouw links op de hoek.


Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica en Teamcoaching

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over 'Lastige' lieden in coaching: Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde (laatste uitvoering!)

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze begeleiding van teams

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach