Nieuws van het Balkon

Op deze pagina lees je het laatste nieuws van het Balkon. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan (helemaal onderaan deze pagina) aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuwe eigenaar ons pand gezocht

Nieuwe eigenaar ons pand gezocht

Wij zoeken een nieuwe eigenaar voor onze accommodatie in Vasse. Na 17 jaar met hart en ziel gewerkt te hebben in ons centrum aan de Hooidijk in Vasse, is voor ons de tijd gekomen de bakens te verzetten. Wij, Judith Budde en René Meijer, oprichters en eigenaren van het Balkon, willen ons nog meer gaan richten op ons opleidingscentrum en daar meer tijd en ruimte voor te maken. Daarom hebben we besloten om een opvolger te zoeken voor ons pand aan de Hooidijk.

Wij gaan door met Opleidingsinstituut het Balkon, met onze open opleidingen, coaching, (team)trainingen en retraites in Oost-Nederland en landelijk. Echter zonder eigen accommodatie met overnachtingsmogelijkheid.

Voorlopig verandert er niets. Iedereen kan voor verblijf met een groep of deelname aan een van onze open programma’s gewoon bij ons terecht in Vasse. Te zijner tijd gaan we onze opleidingen geven vanuit een nieuwe standplaats in Zutphen. Boekingen kunnen nog steeds gedaan worden.

Ons pand in Vasse is dus te koop. We zijn op zoek naar een opvolger die het gebouw met evenveel liefde als wij gaat onderhouden en gebruiken. Dat kan iemand (of een collectief) zijn die er – net als wij – trainingen en opleidingen in geeft en/of het als conferentiecentrum gebruikt. Maar het pand is natuurlijk ook geschikt voor bewoning met meerdere mensen, een zorghotel, een retraitecentrum, een fietshotel, een B&B enzovoorts.

Zolang het pand niet verkocht is, blijven wij op onze mooie plek in Vasse met veel plezier werken en gasten ontvangen. Als je vragen hebt of iemand kent die interesse heeft, vinden we het fijn als je ons dat laat weten. Voor meer informatie over de verkoop van ons pand kun je terecht op de website van onze makelaar Redres 

Met een hartelijke groet,

Judith Budde en René Meijer


Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

Het Balkon staat al jaren in mijn top 3! Het is een prachtige plek. Gastvrijheid is voor mij het sleutelwoord. Dat belichamen de Balkonmedewerkers bij alles wat ze doen. De sfeer van de plek is ongeëvenaard, een combinatie van soberheid en...

Over ons conferentiecentrum

Piet en Marry Weisfelt

Weisfelt en partners opleiders

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze bedrijfstrainingen

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach