Ons team

Welkom in het Balkon: een comfortabele en ongedwongen plek waar leren en ontmoeten hand in hand gaan. Dit is wie we zijn.  

drs. Judith Budde

Judith Budde (Neerlandica, 1963) is, samen met René Meijer, oprichter (in 2000) en directeur van het Balkon. Ze is trainer sinds 1987 en begeleidt teams en coacht directies, managers en professionals. Ze is een van de experts in Nederland op het gebied van Voice Dialogue en de Psychologie van de Ikken. Ze is hoofdopleider en programmamanager van onze open programma's over Voice Dialogue, Werken met de kracht van kwetsbaarheid en onze retraites. Ze publiceert en houdt lezingen over Voice Dialogue; omgaan met dilemma's, moed en kwetsbaarheid. Judith is preferred coach van Achmea. 

Mensen omschrijven haar als daadkrachtig, helder, warm en scherp. Judith vindt voldoening in het begeleiden van mensen en teams naar meer openheid en verbondenheid en bij het ontwikkelen van hun volledige potentieel. 

Ze volgde een beroepsopleiding tot trainer en opleidingen psycho- en voicedrama, themagecentreerde interactie, diversiteit, organisatiekunde, groepsdynamica, focussen en mentalization based treatment. Ze volgde haar Voice Dialogue opleiding bij ITP en reisde diverse malen naar de VS voor trainingen bij Hal en Sidra Stone, de grondleggers van Voice Dialogue. Ook volgde ze masterclasses bij verschillende internationale Voice Dialogue opleiders. Ze is aangesloten bij de International Voice Dialogue Agreement (www.ivda.info).

Boeken van haar hand:

Artikelen van haar hand

​Interviews

Op Youtube:

Contact met Judith:
Email: j.budde@hetbalkon.nl
LinkedIn: Judith Budde
Twitter: @judithbudde
Voor voordrachten is ze ook te boeken via ZijSpreekt.


Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica en teamcoaching

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze bedrijfstrainingen

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach