Een ontdekkingsreis naar onbekende kanten!

Zomer-retraite Voice Dialogue 2022

Heb je behoefte om stil te staan én in beweging te komen? In een individueel proces en samen met anderen? Dan is deze 4-daagse ontdekkingsreis echt iets voor jou. Het thema van deze week is VERTROUWEN, een woord met vele kanten: vertrouwen in jezelf, in de ander, in de toekomst. Vertrouwen dat je de moeite waard bent. Erop vertrouwen dat je ook risico's kunt te nemen. En dat je aan zult kunnen wat er op je pad komt. Je vertrouwen kan ook geschaad zijn, je kunt het zijn verloren. En het kan zijn dat je niet meer durft te vertrouwen. Waar heb jij momenteel vertrouwen voor nodig in jouw leven?

In de Zomer-retraite staan jouw levens- en werkvragen centraal. Al je zintuigen worden aangesproken in een week met diepgang en ontspanning. Je voert gesprekken met de Voice Dialogue begeleiders, waarin je onbekende kanten van jezelf ontdekt. Iedere dag zijn er plenaire teachings en workshops waarin de verschillende begeleiders je voeding aanreiken via theorie, creatieve werkvormen, beweging en onze dromen. Daarnaast is er ruimte om op tal van manieren met jouw persoonlijke vraag bezig te zijn: in stilte, wandelend, kunstzinnig, met muziek, lezend en in gesprek met andere deelnemers. Dit alles in een prachtige omgeving, waarbij ook lekker eten een belangrijk onderdeel is van het verblijf. Een programma voor iedereen die een pas op de plaats wil maken, tijd voor zichzelf wil nemen en zichzelf een paar dagen wil verwennen.  

De ingrediënten van deze week:
* je krijgt 2x een individuele Voice Dialogue sessie van 1,5 uur;
* je kunt 4 Voice Dialogue sessies van andere deelnemers bijwonen;
* je kunt dagelijks deelnemen aan de ochtendmeditatie;
* je kunt dagelijks deelnemen aan diverse inspirerende lezingen of workshops door de begeleiders;
* je kunt 1x deelnemen aan een stiltewandeling in de bossen van het landgoed;
* je hebt ruim gelegenheid om te wandelen, schrijven en rusten.

Klik hier voor meer informatie over Voice Dialogue en de Psychologie van de Ikken

Voor wie

 • Voor ieder die behoefte heeft om aan de hand van Voice Dialogue vragen uit eigen leven en werk in alle rust onder de loep te nemen.
 • Voor (ervaren) Voice Dialogue begeleiders die hun eigen leerproces willen verdiepen.

Resultaat

Omdat iedere deelnemer deze week werkt aan eigen vragen, zijn de resultaten van persoon tot persoon verschillend. We richten ons op het vergroten van je bewustzijn en op het ontdekken welke kanten in jou een rol spelen in jouw leven en werk.

Begeleiding

Het programma wordt begeleid door:

 • Judith Budde, René Meijer en Karin Brugman

Klik hier voor informatie over hun achtergrond.
We zijn aangesloten bij de International Voice Dialogue Agreement (www.ivda.info) en volgden jarenlang trainingen bij Hal en Sidra Stone, de grondleggers van Voice Dialogue. 

Praktische informatie

Aantal dagdelen 11 dagdelen
Duur Kennismakingsgesprek + 1 blok van 4 dagen
Aantal deelnemers Maximaal 12
Locatie Conferentie-oord De Poort in Groesbeek
Meer informatie Bij Sandra Stroot, tel. 0575-743709 of stuur een email naar info@hetbalkon.nl

 

 

Het programma

Opzet en werkwijze

Kennismakingsgesprek

Voor aanvang van dit programma schrijf je ons een beknopte brief met daarin jouw overwegingen voor je deelname. Deze brief is de basis voor een gesprek met één van de begeleiders. In dit gesprek maken we kennis, bespreken we je brief en de werkwijze tijdens de Zomerweek.

Vooraf lezen

Heb je nog niet eerder kennisgemaakt met Voice Dialogue? Dan verwachten we dat je voorafgaand aan de Zomerweek het volgende boek leest: Ik (k)en mijn Ikken. Ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue, van Karin Brugman, Judith Budde en Berry Collewijn, Uitgeverij Thema.

Groepsbijeenkomsten 

Iedere dag zijn er plenaire teachings waarin de verschillende begeleiders je voeding aanreiken via theorie, creatieve werkvormen, beweging en onze dromen.

Individuele gesprekken

Je krijgt deze week twee Voice Dialogue sessies van 1,5 uur van de verschillende Voice Dialogue begeleiders. Je ervaart de kracht van deze methode en ontdekt welke ikken een rol spelen bij jouw vragen. Tevens is er de mogelijkheid om 4 sessies van anderen bij te wonen.

Meditatie en stilte

's Ochtends kun je deelnemen aan een gezamenlijke meditatie. Er is bovendien gelegenheid om de stilte op te zoeken in de prachtige natuur rond Groesbeek.

Muziek en creativiteit

Muziek kan je op een onverwachte wijze in contact brengen met emotionele lagen in jezelf. Dit kan weer een ander licht werpen op je vraag. Laat je inspireren in een muzieksessie en ontdek welke kanten van jou geraakt worden. Er is ook ruimte om zelf muziek maken, alleen of met anderen. Er is een ruimte beschikbaar met diverse materialen om op creatieve wijze te werken aan je persoonlijke proces.

Afsluiting

We ronden de week af met een gezamenlijke bijeenkomst, waarin je kunt delen wat de week je gebracht heeft.

Wat is Voice Dialogue?

Voice Dialogue is begin jaren ’70 ontwikkeld door het Californische psychologenechtpaar Hal en Sidra Stone. Het is een krachtige methode om mensen te begeleiden bij het beter leren kennen van hun innerlijke drijfveren en motieven. Het uiteindelijke doel is dat mensen effectiever en bewuster sturing geven aan hun eigen handelen. Klik hier voor meer informatie over Voice Dialogue.

Data en kosten

Data

Groep 9

Data in 2022 volgen nog.
Het programma start op dag 1 om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur op dag 4.

Kosten

€ 1495,- (btw-vrij) inclusief begeleiding door 4 facilitators, verblijf op een eenpersoons slaapkamer met eigen sanitair, gebruik zalen, ontbijt, lunch, snack, driegangendiner, alle koffie en thee en toeristenbelasting. Het bedrag is exclusief consumpties.

€ 1435,- (btw-vrij) bij verblijf op een gedeelde tweepersoonskamer met sanitair op de gang, gebruik zalen, ontbijt, lunch, snack, driegangendiner, alle koffie en thee en toeristenbelasting. Het bedrag is exclusief consumpties. 

Vraag ons naar de tarieven voor verblijf op een eenpersoonskamer met gedeeld sanitair op de gang; een tweepersoonskamer met eigen sanitair, verblijf in de pipowagen of in je eigen tent op de camping. 

 

 

Verblijf

We verblijven deze week in De Poort in Groesbeek, een sfeervol centrum gelegen op tien hectare eigen terrein. De Poort ligt in de bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen tussen Groesbeek en Malden. Natuur, rust en ruimte zorgen voor een prettige en informele sfeer, waarin professionaliteit en gastvrijheid hand in hand gaan. 

Hier vind je een filmpje met een rondleiding door de Poort.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor je verblijf in de Poort:
* een eenpersoonskamer met eigen sanitair op de kamer;
* een eenpersoonskamer met gedeeld sanitair op de gang;
* een tweepersoonskamer met sanitair op de kamer;
* een tweepersoonskamer met gedeeld sanitair op de gang;
* een pipowagen;
* op de camping in je eigen tent.
Vraag ons naar de verschillende tarieven. 

Reacties klanten

 1. Een week met aandacht voor mezelf, waarin ik verdieping heb gezocht, vertrouwen heb gevoeld, mooie gesprekken heb gezien en veel emotie en ontroering heb ervaren. Bij alle begeleiders heb ik veiligheid en grote sensitiviteit ervaren. Heel prettig. Dank jullie voor de fijne week.

  Alyce Zandbergen - Spring scholen in de praktijk - onderwijsbegeleider/coach
 2. Ik ben heel positief! Ik vond de combinatie van leren en zelf Voice Dialogue sessies ondergaan heel goed. De locatie is fantastisch en daar schaar ik ook het eten en de verzorging gedurende de dag onder. Het programma liet voldoende ruimte voor ontspanning en rust. Vier begeleiders met verschillende stijlen, dat is leerzaam en ik vond het heel goed om bij de sessies van anderen te zitten. Zo kon ik van jullie leren.

  Amber Hes - Cirkel van 3 - coach
 3. Zeer onder de indruk van de deskundigheid van deze vier facilitators. Wat een supergoede vakmensen. Een heerlijke week: 3 sessies per persoon, sessies bij elkaar kijken, stiltewandeling, lekker eten, geinige luchtige afsluiting, de dromensessies, interessante lezinkjes en de lange pauzes vind ik heeeeerlijk.

  Aveline Dijkman - DATcoaching - coach
 4. Ik heb deze week als heel positief ervaren. De 3 individuele sessies en de kleine groepsgesprekjes maakten het mogelijk om, in een korte tijdsspanne, een grote sprong voorwaarts te maken in mijn eigen proces. De hele setting zorgde voor rust en koestering voor mijn hele zijn.

  Brigitte Dhondt - - zelfstandig trainer/therapeut
 5. Ik heb de week fantastisch gevonden: verdiepend, verbindend, relaxed en ondanks de heavy dingen die langskomen vrolijk en licht van toon. Dat ik dit met mijn partner mocht doen maakte het tot een ervaring waarvan ik nauwelijks kan bevatten hoe uniek die is. Ik schreef aan een vriendin: 'Je gelooft haast niet dat je zoiets meemaakt'. Ik vond het programma goed in balans. Het was een weldaad om te zien hoeveel plezier en voldoening jullie als begeleiders zelf aan de week beleven en hoe organisch jullie samenwerken. Dat draagt er zeker aan bij dat jullie verschillende kwaliteiten vol tot hun recht komen. 

  Charlotte Keijzer - Schatz Advies - coach/loopbaanbegeleider en rechter
 6. De Zomerweek is een intense en rijke ervaring. Ik heb gaandeweg een opfrissing in de methodiek ontvangen, dieper inzicht en helderheid in mezelf, en ben gemotiveerd om ’t meer te integreren in mijn eigen coachpraktijk. Ik vond het bovendien heel inspirerend om diverse coaches aan het werk te zien en zelf te ervaren.

  Eliane Kunnen - Bronkracht - zelfstandig gevestigd coach
 7. Het voelde luxe: het programma, jullie 'teachings', de drie individuele Voice Dialogue sessies, de stiltewandeling, de muziek, de met liefde bereide lunches en verrukkelijke diners, het vuurtje in jullie prachtige tuin. De begeleiding is respectvol, aandachtig, warm, professioneel en met humor. Het was wederom thuiskomen in het Balkon.

  Esther Glas - GlasWerkt - directeur
 8. Het was werkelijk een fantastische zomerweek: de inhoud van de sessies, de persoonlijke begeleiding, de interactie met de andere deelnemers, het in openheid delen van ervaringen, de fijne ontvangt, de zorg besteed aan de heerlijke maaltijden, het logement, de werkruimten, de tuin. Ik heb er werkelijk van genoten. Ik vind de afwisseling tussen plenaire uiteenzettingen en interacties en de persoonlijke coachings zeer waardevol. Ik vond het leuk om de verschillen in de manier van begeleiden te mogen ervaren. Ik vond dit écht een meerwaarde. Ik heb mezelf, elke keer weer, beter leren kennen. 

  Herman De Kuyper - -
 9. Een heel inspirerende week. Mijn doelen zijn behaald, namelijk meer over de methodiek Voice Dialogue leren, zelf ervaren hoe een sessie verloopt en een beetje ontspannen. Dat het geslaagd is komt door de professionele, fijne en toegankelijke begeleiding, door de setting en door de andere deelnemers.

  Joke Kos - Partners in Educatie - trainer/supervisor/senior-adviseur
 10. Programma zat wat mij betreft geweldig in elkaar en sloot aan bij mijn behoefte. De week was een feest van herkenning, best confronterend, maar geeft ook veel aanknopingspunten om verder te gaan. 

  Karin Vos - Karin Vos Training & Loopbaancoaching - coach
 11. Ik heb de opzet van de week als prettig ervaren. De vrijheid om zelf keuzes te maken in combinatie met een vaste structuur en regelmaat van groepsbijeenkomsten bood een fijne basis. 

  Kitty Visser - Belastingdienst - Communicatie adviseur
 12. Voor mij bracht de Zomerweek eerst en vooral grote rust. De mooie omgeving, de vriendelijke mensen om ons heen maakten het voor mij mogelijk om niets te 'moeten' en vooral te 'mogen'. Het is echt wel een luxe en een verrijking om 4 trainers aan het werk te zien. Ieder met een eigen en bijzondere inbreng. Ik heb jullie als professoneel ervaren.

  Kries Van Damme - De Verbinding - psychotherapeut
 13. Ik kijk met veel plezier terug naar de Zomerweek Voice Dialogue. Het is een week die blijft doorwerken. Als je van reflectie en verdieping houdt, is het een puur cadeau aan jezelf. De groepssetting is ook plezierig, vooral omdat je je vrij kan/mag voelen in de mate waarin je daar actief aan deelneemt. Van de skypeteaching met Hal en Sidra Stone ben ik onder de indruk. Omdat de momenten waarin dit met hen kan (gezien hun leeftijd) schaars zijn, vind ik het heel goed dat dit in het programma zit.

  Lieve Scheepers - Kessels en Smit/The Learning Company - adviseur/procesbegeleider
 14. Ik heb enorm genoten van de Zomerweek.Het was voor mij niet echt een kennismaking met Voice Dialogue, maar wel met deze zuivere vorm. Ik heb ook veel geleerd van het bijwonen van sessies van anderen. Er was voor mij voldoende vrije tijd, ook al deed ik aan alles wat aangeboden werd volledig mee. 

  Marina Dubois - -
 15. Ik heb de Zomerweek Voice Dialogue als erg positief, leerzaam en gezellig ervaren. Heerlijk om een hele week zelf 'in the picture' te staan met al je ikken. Ik zocht diepgang en die heb ik gekregen. 

  Mathilde de Bree - Mathilde training & coaching - zelfstandig trainer/coach
 16. Ik heb het een heel waardevolle week gevonden, zowel persoonlijk als voor mijn werk. Dat laatste mede dankzij het volgen van zoveel mogelijk sessies bij ieder van de vier begeleiders. Stuk voor stuk goede en ervaren begeleiders met elke een eigen kleur. Het programma is prima, uitgekristalliseerd. 

  Michou Mastboom - Michou Mastboom, Supervisie& Coaching - zelfstandig supervisor/coach
 17. Ik heb deelgenomen aan de Zomerweek Voice Dialogue en ik heb het één groot feest gevonden. Wat het zo fijn maakt is dat er van alles mag en niets hoeft. Het is daarmee primair een cadeau voor mezelf geweest. Er was zoveel variatie in alle opzichten. Een betrokken team van vier Voice Dialogue professionals, een teaching van Hal en Sidra Stone, we konden wandelen, mediteren, dansen, fietsen, lezen enzovoorts. Ook de kwaliteit van de heerlijke lunches en gevarieerde diners waren super. Het was voor mij een zeer intense week waarin ik een proces heb mogen bewandelen samen met andere deelnemers, die hun eigen proces bewandelden. Ik heb me daarbij al die tijd zeer prettig en ontspannen gevoeld. Er waren hele ontroerend momenten om stil van te worden en hele vrolijke momenten waarbij we het hebben uitgeschaterd. Het was steeds weer indrukwekkend om getuige te zijn van de kracht van Voice Dialogue en het was ontzettend leerzaam. 

  Mike Janssen - LabFour Coaching Training Consult - coach/trainer/consultant
 18. Ik heb de zachtheid en aandacht waarmee elke programmaonderdeel werd gedaan als heel fijn en verbindend ervaren. Vanaf de allereerst kennismaking ontstond in de groep een bijzonder soort openheid en nieuwsgierigheid naar elkaar toe. Het programma is uitgebalanceerd en ieder van de begeleiders had een eigen thema wat voor mooie diversiteit zorgt. Sterke oefeningen, o.a. de ochtenden met dromen. De stiltewandeling was ook te gek. 

  Nicolien Wieringa - NFW coaching - coach
 19. Het eerste woord dat bij me opkomt als ik terugdenk is aandacht. Weldadige aandacht op alle fronten. Aandacht voor ons. Aandacht voor onze begeleidingsvragen. Jullie aandacht voo relkaar als begeleidend team. Aandacht voor details die het verblijf extra bijzonder maken zoals brandende kaarsen op de gang. aandacht voor het heerlijke eten. En aandacht voor muziek, stilte en samen lachen.  Ik vind jullie alle vier vakmensen waar ik mij helemaal aan kon toevertrouwen. De drie persoonlijke sessies waren telkens weer anders - door jullie persoonlijke invulling en jullie heel eigen dynamiek - en toch aanvullend. De vraag waarmee ik kwam kon ik zo van verschillende kanten onderzoeken en verdiepen,. Dat heeft me veel gebracht. Het programma vond ik dynamisch en afwisselen. Fijn dat het een keuzeprogramma is zonder verplichting. 

  Nicoline van der Heijden - Tarantula - trainer/coach/acteur
 20. Op alle vlakken super positief. Ik vond het programma heel goed opgebouwd. Fijn dat iedere begeleider vanuit eigenheid iets bracht. Het in proces kunnen gaan op een intense en gedragen wijze, tijd en ruimte, het voelde als een fijne uitdaging om in contact te gaan. Boeiend om met eigen thema;s aan de slag te gaan en tegelijkertijd mensen te ontmoeten met hún thema's. 

  Patty Leppens - Psychotherapie, coaching en opleiding Patty Leppens - zelfstandig psychotherapeut/coach/trainer
 21. Een ruime 9! Ik heb deze Zomerweek Voice Dialogue samen met mijn partner mogen meemaken. In al die jaren dat we elkaar kennen is dit wel de meest verdiepende week geweest: een prachtige en liefdevolle ontdekkingsreis met super reisleiders. 

  Paul van Hooft - Braincoral bv - directeur
 22. Ik heb enorm genoten van de week, van begin tot eind. De opbouw van de week was helemaal goed.
  Hoogtepunten:
  * alle sessies, zowel die waarvan ik toeschouwer was als die ik zelf had. Ik vind Voice Dialogue een uitermate fascinerende, lichte en empatische manier van werken en wil er zeker meer over weten, lezen, van zien en meemaken!.
  * de stiltewandeling in de prachtige omgeving
  * de bijeenkomst over dromen
  * alle maaltijden en de plek.
  Ik heb me enorm thuisgevoeld en dat had veel (alles) te maken met de mensen. Jullie 4 vullen elkaar heel mooi aan en geven de deelnemers het gevoel helemaal welkom te zijn. Wat jullie gemeen hebben is jullie enorme professionaliteit, zorgvuldigheid en de geconcentreerde en warme aandacht die jullie geven. Bij ieder van jullie zijn we in goede handen geweest. Dank daarvoor.

  Renske van der Zee - -
 23. De Voice Dialogue zomerweek was een vakantieweek naar binnen. Heel avontuurlijk, met humor en met fijne mensen, die deze reis ook wilden maken. Ik vond de week goed in elkaar zitten wat betreft de afwisseling in persoonlijke en inhoudelijke bijeenkomsten. De inhoud van de gezamenlijke bijeenkomsten ondersteunden de sessies en vice versa. Er was een milde benadering die veel veiligheid bood, waardoor het delen over kwetsbaarheid mogelijk werd.  Heel veel dank voor jullie inzet en inspirerende begeleiding. 

  Rosalie Botman - - logopediste
 24. Het is een onvergetelijke, waardevolle week. Ik heb veel geleerd, over de methode, over mezelf, van de andere deelnemers, over het groepsproces en van jullie als begeleiders. Het was een week waarin ik mezelf kon zijn en waarin ik me uitgedaagd voelde om meer gewaar te worden van mijn onbewuste processen/ikken. Door de methode heb ik (fysiek) ervaren wat mijn niet altijd bewuste ik doet, zegt, ervaart. Met fysiek bedoel ik dan de opstelling waarin de sessie plaatsvinden. Daadwerkelijk een andere plek innemen helpt enorm om meer te voelen. Hierdoor wordt iets wat er onbewust wel is meer bewust. De begeleiding heb ik als heel prettig, helpend en professioneel ervaren. Doordat jullie zo verschillend zijn vullen jullie elkaar heel goed aan en jullie weten met elkaar een heel veilige situatie te creëren die zo belangrijk is. En natuurlijk heel veel complimenten voor alle andere collega's die ons zo ontzettend goed verzorgd hebben gedurende de hele week. Een heel leuk team!

  Ruth van der Walle - RUG - trainer/coach/opleider
 25. De week was een oplaadmoment. Het vrijblijvende was heerlijk, niets moet, alles mag. 

  Vreneli Stadelmaier - Sheconsult - loopbaancoach/auteur
 26. De week was een warm bad met écht tijd voor mezelf en aandacht voor al mijn subpersonen en ook héél leerzaam. De begeleiding is warm. betrokken en veilig. Alle vier de professionals hebben het hart op de juiste plaats maar ook een fijn gevoel voor datgene wat nodig of zinvol is per individu of in de groep. Er is veel losgemaakt, veel inzicht ontstaan. Voor mij persoonlijk een heel waardevolle ervaring. Ik kom graag nog eens terug.

  Willy de Keijzer - Impero Managementondersteuning - Coaching en Advies
 27. Heerlijk, een luxe om zo de tijd te hebben voor mijn eigen proces, vrije tijd te hebben, de mooie omgeving, lekker eten en fijne mensen. Over de begeleiders: ik geniet van de humor en openheid van Karin. Ze werkt precies, dichtbij  wat er is waar te nemen aan het lichaam en de ervaring in het nu. Prachtig om te zien hoe Marijke geniet van mensen en telkens weer het Innerlijk Kind aan het woord laat. Dat was leerzaam voor me en smaakt naar meer. De sessie die ik met René heb gehad op de eerste dag was ontspannen en met alle ruimte om er te zijn. Ik ervaar bij Judith zoveel liefde voor het Voice Dialogue werk en voor de mensen. In het werken met de groep is er veel enthousiasme, pit en een grote gun-factor. 

  Yvonne Heus - Spring scholen in de praktijk - onderwijsbegeleider/coach

Fantastische opleiding, een 9! Mooie mix tussen theorie en praktijk. Ik vind jullie allebei fantastische opleiders. Jullie verschillen van elkaar, maar daardoor in combinatie met elkaar zo enorm goed en aanvullend. Gouden duo! Ontzettend goed...

over Vervolgopleiding Voice Dialogue

Wendy Eelsing

Ruwe Grond communicatietrainer/coach/adviseur

Waar voor je geld! Zeer professioneel, leerzaam en daarnaast persoonlijk verdiepend en openend. Het geeft voldoende instrumenten om ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Professionele begeleiding met een eigenzinnige stijl...

over Training Mentaliserend coachen

Ronald Schippers

Bureau Schippers coach/trainer

Een enorme verdieping. Ik ben anders naar groepen gaan kijken en meer gaan zien. Erg goede mix van inhoud achtergrond en toepassing.

over Trainen van Teams: training Groepsdynamica en Teamcoaching

Martijn van der Meer

FNV Formaat trainer/teamcoach

Deze methode verheldert zo sterk de interne processen van mensen. Voice Dialogue is voor mij niet meer weg te denken.

over Basistraining Coachen met Voice Dialogue

Carolijn ter Veer-Vinke

Orga coach/managing consultant

Zeer goed, met veel zorg en professionaliteit. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Zeer goed bruikbaar. Wat mij bij blijft is ook de relaxedheid van de trainers. Dank!

over 'Lastige' lieden in coaching: Cursus Herkennen van psychopathologie

Mona Oosterwijk

Mo Coaching Coach

Een 9. De opleiding gaf me inspiratie, verdieping en veel leerplezier. Voer voor verdere toepassing en uitwerking in m’n werk!

over Meesterlijk interveniëren: Opleiding Interventiekunde (laatste uitvoering!)

Marjan Engelen

Marjan Engelen Communicatie trainer/coach/procesbegeleider

De trainers van het Balkon koppelen helderheid en betrokkenheid aan een grote deskundigheid.

Over onze begeleiding van teams

Ellie Verschoor

Regio Twente afdeling P&O loopbaanadviseur

De kennismaking van de Universiteit Twente met René Meijer en Judith Budde als trainers bevalt méér dan goed! Dat ze beiden zeer goede en prettige coaches zijn, wisten we al veel langer. Beiden combineren kundigheid, creativiteit,...

Over onze coaching

John Winter

Universiteit Twente Hoofd Career Development Centre

Pure verwennerij, een retraite bij het Balkon: fijne mensen, mooi afwisselend programma, heerlijk eten, rust en bezinning in een prachtige omgeving!

over Retraite De kracht van kwetsbaarheid

Miranda Adams

Begeleiding in Werk coach